Förhöj ditt hem med Lite Bulb Moments LED-remsa

Oct 02, 2023

Vill du lägga till lite känsla och atmosfär i ditt hem? Den nya Lite Bulb Moments LED Strip är ett enkelt sätt att anpassa din miljö med briljanta ljuseffekter. Med över 64 miljoner färgkombinationer kan du skapa precis rätt stämning för alla tillfällen - från en avslappnad kväll hemma till en energisk fest.

Den helt programmerbara remsan ansluts till Lite-appen, vilket ger dig fullständig kontroll. Justera ljusstyrkan, ändra färger, ställ in timers - möjligheterna är oändliga. Den inbyggda mikrofonen gör även att lamporna kan synkroniseras med din musik, vilket gör ditt hem levande med ljus.

Ingen app behövs? Inga problem. Välj mellan 20 förprogrammerade funktioner direkt på strömförsörjningen. Med Google Assistant och Alexa-integration är enkel röststyrning också tillgänglig - be din smarta högtalare att ändra dina lampor.

Lite Bulb Moments-lampan är tillverkad av högkvalitativa lysdioder och är byggd för att hålla med en livslängd på 30 000 timmar. De flexibla 5-meters remsorna är enkla att installera i alla rum.

Ta din hembelysning till nästa nivå med obegränsade alternativ för att skapa den perfekta atmosfären. Med den användarvänliga Lite-appen och röststyrningskompatibilitet gör Lite Bulb Moments LED Strip det roligt och enkelt att höja din miljö. Bli kreativ och skapa stämning med lysande, anpassningsbar belysning.

Vår LED-remsa här

[DELA]

Om Lite Bulb Moments

På Nordic Smartlight omdefinierar vi belysning med en blandning av form, funktion och hållbarhet. Med rötterna i nordisk design återspeglar våra produkter harmonin mellan elegant estetik och miljömässig försiktighet. Vi utnyttjar tekniken för att tillverka miljövänliga LED-lampor. Vår Lite Bulb Moments erbjuder dimbara LED-lampor som är kompatibla med smarta hem. Vi strävar efter att ge privatpersoner möjlighet att bygga miljövänliga miljöer i sina hem och på sina arbetsplatser. Genom att samarbeta med entreprenörer och återförsäljare formar vi framtiden för en hållbar livsstil. Hjälp oss att lysa upp världen på nytt.